Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari	    

Profelis 
	    	Utilizator

Profelis 
	    	Utilizator	    

s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. 
	    	Consultant protectia mediului

s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. 
	    	Consultant protectia mediului	    

~ final discuție ~
 Profelis	                   

Am o firma pe care am infintat-o in 2005 ce nu a avut niciodata activitate, nu am depus nici o declaratie fiscala etc... Pur si simplu am creat-o am ... (vezi toată discuția)
	                    Profelis	                   

Am o firma pe care am infintat-o in 2005 ce nu a avut niciodata activitate, nu am depus nici o declaratie fiscala etc... Pur si simplu am creat-o am ... (vezi toată discuția)

ibanica	                   

Buna ziua!
Sunt cetatean roman si as dori sa infiintez, in parteneriat cu un cetatean strain, o firma in Romania care sa aiba ca obiect de activitate ... (vezi toată discuția)
	                    ibanica	                   

Buna ziua!
Sunt cetatean roman si as dori sa infiintez, in parteneriat cu un cetatean strain, o firma in Romania care sa aiba ca obiect de activitate ... (vezi toată discuția)

faneduru74	                   

In ce mod raspund asociatii in cadrul unei societati comerciale ? Exista o limita sau raspunzi orice paguba ar fi ? (vezi toată discuția)
	                    faneduru74	                   

In ce mod raspund asociatii in cadrul unei societati comerciale ? Exista o limita sau raspunzi orice paguba ar fi ? (vezi toată discuția)