avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Colaborare persoane fizice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Colaborare persoane fizice

Salutare! Detin un Srl si as dori sa colaborez cu persoane fizice online ( bloggeri, oameni care stau foarte mult pe net ) pentru a-mi gasi contracte.Modul in care gasesc aceste contracte sa fie raspunderea lor, eu platindu-i in functie de rezultat. Cum pot face asta din punct de vedere legal.
O alta intrebare, Paypal intra in incidenta legilor romanesti? Daca eu vand servicii online, sunt platit intr-un cont de paypal ( America) iar apoi retrag banii pe contul de persoana fizica, e ok?

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl ? Towelie Towelie Buna ziua, Detin o comunitate de gaming de aproximativ 3000 utilizatori. In acea comunitate, detin si 7 servere de jocuri. Pentru a putea achita cele 7 ... (vezi toată discuția)
O firmã care face plãți paypal poate funcționa legal? stepanadrian stepanadrian O firmă poate face plăți PayPal colaboratorilor urmând ca fiecare în parte să plătească impozitele aferente în momentul în care banii sunt ... (vezi toată discuția)
Paypal business indrumare retragere InviPro InviPro PayPal Buna ziua, povestea sta in felul urmator: Cu aproximativ un an in urma mi am deschis o afacere in online dar cu PayPal Business pe firma tatalui meu ... (vezi toată discuția)