avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii functionare atelier reparatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii functionare atelier reparatii

Buna ziua!
Va rog sa-mi precizati care sunt autorizatiile necesare functionarii unui atelier de reparatii pe cod CAEN 952"Repararea mobilei'', numai cele specifice ridicarii unei constructii( structura de lemn), racordarii la apa,electricitate, canal,...etc, altele desfasurarii activitatii in cadrul unui SRL-D. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vioop , utilizator 11:51, 8 Iulie 2013
spuneti tot codul, din 4 cifre...
9524 Repararea mobilei si a furniturilor casnice
pentru codul 9524 aveti nevoie de autorizatie de mediu....
dar, daca nu-i cu suparare, activitatile descrise de d-voastra (structura de lemn case, racorduri la utilitati...) se incadreaza in acest cod?
m-am referit la autorizatiile necesare construirii si desfasurarii activitatii intr-un atelier de reparat,reconditionat mobila(cod caen 9524): gen taxa de mediu(dc e cazul....fiind din lemn )si alte taxe si autorizatii care sunt specifice. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma de reconditionat mobila mehedinta mehedinta Buna ziua, As dori sa va intreb ce presupune infiintarea unei firme de reconditionat mobila veche , sau eventual forma juridica de funcionare a acestei ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare mobila reconditionata vioop vioop In cazul in care un srl cumpara mobila veche pe care o reconditioneaza si o vinde altor clienti ,ce cod caen trebuie sa aiba societatea? Multumesc! (vezi toată discuția)
Ce se poate face?/ bogdyban bogdyban Buna seara, Sunt intr-o dilema mare si am mare nevoie de un raspuns care sa ma lumineze. Am o societate cu obiect de activitate ,,alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)