avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Unde ma adresez pentru a raporta fraudele electorale?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Unde ma adresez pentru a raporta fraudele electorale?

cui trebuie sa ma adresez pentru a raporta o frauda electorala? pe listele unui partid au fost trecuti oameni care erau in strainatate sau care aveau domiciliul in alta localitate. declaratiile pe propria raspundere au fost semnate de altii. cui trebuie sa ma adresez pentru acest lucru? va multumesc
Cel mai recent răspuns: petricapetrisor , utilizator 12:56, 11 Iulie 2013
parchetului de pe lângă judecătoria locală cu dovezi.
Eu zic direct la monica macovei. Te lamureste imediat.

P.S.: sper ca nu te superi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta legea electorala ContSters69573 ContSters69573 X este cetăţean român, obţinând cetăţenia română prin acordare la cerere, în anul 1998. Este căsătorit cu A., persoană de cetăţenie română, ... (vezi toată discuția)
Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. cui sa ma adresez? salvatore112 salvatore112 Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. Cui sa ma adresez? ... menționez ca locuiesc în Ploiesti, iar strada pe care locuiesc este plina de gropi și ... (vezi toată discuția)
Alegerile locale 2012 - candidat independent la functia de primar Gheorghe Giura Gheorghe Giura Poate candida ca independent la functia de primar o persoana care nu are domicililul in localitate de cel putin 3 luni de zile? O persoana aflata pe lista de ... (vezi toată discuția)