Am terminat divortul de curand,mi-a ajuns sentinta de 2 saptamani mie,fostului nu,el este in italia si si-a schimbat domiciliul nedeclarand domiciliul actual.La mijloc este o minora de 7 ani.Intrebarea mea este cum se procedeaza in cazul in care eu vreau sa parasesc tara impreuna cu minora si daca sentinta trebuie legalizata neaparat in Bucuresti unde a avut loc procesul,eu fiind din Brasov.In cazul in care fostul sot nu ridica sentinta,de cand se iau in considerare cele 30 de zile de recurs?
din pacate fost sot nu tine cont de nimic,s-a judecat in lipsa lui,nu a avut avocat si nu a vrut sa se prezinte la nici o infatisare.As mai vrea sa stiu daca ma puteti informa,afisajul cind se face?dupa cit timp?eu am primit sentinta pe data de 13/06/2013.
Puteti face cererea oricand, numai ca de la afisare va trebui sa treaca termenul de 30 zile pt declararea caii de atac si abia apoi veti putea legaliza. Cu sentinta legalizata veti putea parasi tara cu minora.
Intrebare
delia_h2006
eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim civil,dar nu reusim sa legalizam sentinta lui de divort.divortul dintre el si fosta sotie a fost de comun ... (vezi toată discuția)