mtoderic 
	    	Utilizator

mtoderic 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 crisvenro	                   

Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)
	                    crisvenro	                   

Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)

Jules664	                   

Am nevoie de o interpretare pentru urmatoarea situatie: Cetatean non-EU ce urmeaza a fi detasat in Romania, pentru 12 luni. Cetateanul nu are nevoie de viza ... (vezi toată discuția)
	                    Jules664	                   

Am nevoie de o interpretare pentru urmatoarea situatie: Cetatean non-EU ce urmeaza a fi detasat in Romania, pentru 12 luni. Cetateanul nu are nevoie de viza ... (vezi toată discuția)

ContSters229141	                   

Cum pot obtine o viza de lunga sedere pentru administratorii NON-UE,ai unei societati nou infiintata.
Mentionez ca aceste vize sunt solicitate acum pentru ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters229141	                   

Cum pot obtine o viza de lunga sedere pentru administratorii NON-UE,ai unei societati nou infiintata.
Mentionez ca aceste vize sunt solicitate acum pentru ... (vezi toată discuția)