Burghardt Norbert,
 Burghardt Norbert,  	
			 georgeenciu 
	    	Utilizator

georgeenciu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 MARIA_O	                   

Sunt PFA cu Norma de Venit, neplatitor de TVA.  Chitantele privind plata impozitului pe venit, a contributiilor, impozitul pt masina pe care o folosesc in baza ... (vezi toată discuția)
	                    MARIA_O	                   

Sunt PFA cu Norma de Venit, neplatitor de TVA.  Chitantele privind plata impozitului pe venit, a contributiilor, impozitul pt masina pe care o folosesc in baza ... (vezi toată discuția)

patriciaadina	                   

Buna ziua.
As dori cateva lamuriri in urmatoarea situatie.
Am  PFA cu profil manichiura-pedichiura.Anul trecut am avut activitate incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
	                    patriciaadina	                   

Buna ziua.
As dori cateva lamuriri in urmatoarea situatie.
Am  PFA cu profil manichiura-pedichiura.Anul trecut am avut activitate incepand cu data de ... (vezi toată discuția)

acatanas	                   

Buna ziua, am cateva intrebari , nu inteleg foarte bine cum sa procedez.
Sunt PFA neplatitor de TVA, sistem real, prestari servicii . In medie emit 2-3 ... (vezi toată discuția)
	                    acatanas	                   

Buna ziua, am cateva intrebari , nu inteleg foarte bine cum sa procedez.
Sunt PFA neplatitor de TVA, sistem real, prestari servicii . In medie emit 2-3 ... (vezi toată discuția)