avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Program 6h pe perioada alaptarii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Program 6h pe perioada alaptarii

Buna seara,

Am nascut in septembrie 2012 si am optat pentru a sta 1 an in CCC.

Intentionez sa ma intorc la munca atunci cand copilul va avea 11 luni.
Exista vreo lege care sa-mi permita reducerea programului de lucru, fara a afecta salariul, pentru alaptarea copilului?

Daca da, pana la ce varsta a copilului pot beneficia de acest program redus?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Dany57 , utilizator 10:46, 7 Iulie 2013
Am inteles. Deci pot beneficia de acest drept pana la implinirea varstei de 1 an.

Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia maternitatii la locul de munca ioanamitrea ioanamitrea Au dreptul mamele care alapteaza la un program redus pana implineste copilul varsta de 2 ani? Daca da, in ce conditii? OUG 96/2003 art 17 e actualizata? ... (vezi toată discuția)
Intoarcere concediu crestere copil catalina_cptn catalina_cptn Pe data de 5 martie m-am intors din concediu crestere copil inainte de a face 2 ani de zile (mentionez ca am prins legea veche). Mi s-a spus ca pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mihaela_simi mihaela_simi Cat timp are dreptul mama la program de lucru redus (6 ore) la intoarcerea din concediul de crestere a copilului? (vezi toată discuția)