avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Lamurire situatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Lamurire situatie

In urma cu vreo doua luni am cumparat un spatiu de la o firma in baza unui contract de vinzare cumparare pe persoana fizica , totul in regula pana la deschidere PARTIDA furnizare energie electrica . In data de 30 Mai 2013 am depus cerere isotita de documentele necesare pentru incheierea unui contract de furnizare energie la sediul CEZ din zona si am fost informat ca in termen de doua saptamini v-a veni un lucrator si v-a schimba contuarul vechi care a inregistrat consumul pentru fostul proprietar cu unul nou ,lucru ce s-a si intimplat in data de 14 iunie 2013 ,la finalizarea lucrarii de demontare si montare am primit un document (BON DE MISCARE) prin care se face dovada indexului de pe contuarul vechi si indexul de pe contuarul nou (cel din urma indica consum kw 0.) si motivul inlocuirii contuarului adica..,,SCHIMBARE ABONAT SI TARIF. In data de 27iunie 2013 acelas lucrator a venit sa ma deconecteze de la retea pe motiv ca fostul proprietar a avur o restanta de plata(mentionez ca fostul propietar a achitat suma restanta calculata la REGULARIZAREA consumului si a platilor catre furnizor dovada find chitanta prin care a achitat in data de 27iunie) lucru ce nu s-a intimplat in 27 iunie ,.In data de 1 iulie au venit iaras si au taiat cablurile de alimentare cu energie al spatiului pe care sint proprietar si in acest moment eu sint deconectat. Pe numele meu nu s-a emis nici un fel de document prin care sa ateste ca eu noul CONSUMATOR as avea vreo datorie fata de CEZ . VA ROG SA MA INDRUMATI CE TREBUIE FACUT IN ACEST CAZ
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:40, 7 Iulie 2013
Intocmiti o petitie catre conducerea CEZ si anexati documentele pe care le aveti. Solicitati incheierea contractului de furnizare energie electrica.
Puteti face si o sesizare la Protectia consuamtorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectare de la reteaua electrica Ipj Ipj Hristos a Inviat. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Detin un teren la tara unde am o baraca metalica cu niste unelte agricole, si o cabana ... (vezi toată discuția)
Probleme cu s.c.cez s.a florindobre florindobre Buna ziua ! Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema foarte delicata. In anul 1997 am incheiat un contract de furnizare a enrgiei electrice cu RENEL de ... (vezi toată discuția)
Deconectare energie electica nicxon nicxon buna ziua, Prin Ordinul nr.5/din 21.02.2003 a fost modificat contractul-cadru de furnizare a energiei electrice la consumatorii casnici. art.14 ... (vezi toată discuția)