avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anvelopare blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anvelopare blocuri

Are cineva idee de ce firma care execută lucrările de reabilitare a blocului refuză să schimbe şi ferestrele de termopan existente chiar dacă sunt vechi de 10 ani şi de mai proastă calitate decât cele care le montează ei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:40, 7 Iulie 2013
Depinde ce conditii au fost trecute in contractul incheiat ptr reabilitarea blocului. in contract trebuie sa fie inscris ce se schimba si in ce conditii, cine plateste si ce se plateste, etc.
Daca in contract este scris ca nu se schimba ferestrele termopan montate de proprietari atunci acestea nu se vor schimba.
Trebuie citite cu atentie clauzele contractului, sa nu va pomeniti ca veti plati pentru niste lucrari care nu au fost realizate in fapt dar au fost trecute in acte ca realizate.
Nu este regula general valabila ca operatorul economic sa refuze schimbarea tocariei
Anul trecut am executat modernizarea condominiului si am reusit ca executantul sa inlocuiasca intreaga tocarie,geamuri,usi,parti comune +tocarie balcoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare blocuri Matra Matra Buna ziua, Am cateva intrebari legat de obligativitatea schimbarii geamurilor termopane la reabilitarea blocurilor, proces in care va intra si blocul meu in ... (vezi toată discuția)