avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... DIFERENTA INTRE INTRAVILAN PASUNE SI INTRAVILAN CURTI ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

DIFERENTA INTRE INTRAVILAN PASUNE SI INTRAVILAN CURTI CONSTRUCTII

Buna ziua,

As dori sa ma ajutati cu un raspuns,am inceput transformarea unui teren extravilan pasune in intravilan pentru contructii civile.Am ajuns la imposibilitatea scoaterii din circuitul agricol din cauza OUG 34/2013.
Intrebarea ar fi urmatoarea:terenul ar putea fi transformat din extravilan pasune in intravilan pasune fara a fi scos din circuitul agricol?

Multumesc Anticipat
Cu respect si multa stima
Cel mai recent răspuns: Irmuresan , utilizator 09:44, 5 Aprilie 2014
Buna ziua. Si eu as fi interesat de un raspuns, fiind in situatia de a dori sa achizitionez un teren "pasune/fanete" si sa obtin autorizatie constructie pensiune. Multumesc anticipat.
Nu puteti obtine autorizatie constructie Decat pentru intravilan curti constructii.
Daca un teren e Intravilan dar pe CF scrie Intravilan "Pasune" se poate construi?
Nu
Multumesc. Se poate face ceva sa devina construibil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararare teren pasune in vederea construirii valchim valchim Asi dori sa achizitionez un teren in vederea construirii unei locuinte, iar in Certificatul de urbanism (cerut in vederea instrainarii in vederea costruirii de ... (vezi toată discuția)
Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)
probleme cu scoaterea din circuitul agricol al unui teren extravilan clau1858 clau1858 Buna seara As dori sa va intreb ce pot face daca am scos din circuitul agricol un teren situat in extravilan si in certificatul de urbanism este mentionat ... (vezi toată discuția)