avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ca PFA pot presta servicii in alte state europene?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ca PFA pot presta servicii in alte state europene?

Se poate lucra in colaborare cu o firma din ue franta germania etc. ca PFA din rominia adica sa prestezi servicii in afara tarii cu aceasta firma .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 9 Iulie 2013
Da, daca va inregistrati in ROI... pentru a putea factura legal (ROI = Registrul operatorilor intracomunitari).
Mersi de raspuns insa mai am o intrebare am inteles ca se poate angaja persoane pe PF si daca da ce acte ar trebi sa pot lucra in afara cu acei oameni sau cum ar trebui sa procedez va multumesc anticipat pt raspuns dac se poate mai detaliat pasii care trebuie urmati .
PFA-ul poate avea salariati, conform OUG nr.44/2008.

Pentru a se lucra in afaracu salariatii PFA-ului sunt doua posibilitati : detasarea sau delegarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa dependent sau independent oug 58/2010 art. 1 pc. 2 lit. d ana_maria_29 ana_maria_29 Buna ziua, Urmeaza sa imi infiintez un pfa independent, impozitat la norma de venit, platitor de tva intracomunitar.Urmeaza sa fac servicii de reparatii ... (vezi toată discuția)
Transporturi intracomunitare viorica bulzan viorica bulzan 1)Furnizolul fiind firma X platitoare de tva cu sediul fix in Romania orasul \" A\" adica Eu efectuez o prestatie de transport intracomunitar pentru ... (vezi toată discuția)
Intocmire factura intracomunitara eugenia104 eugenia104 Buna ziua, As dori sa-mi raspunda si mie cineva la urmatoarele intrebari. O firma din Romania neplatitoare de TVA executa o lucrare ( executare site web ... (vezi toată discuția)