avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Registru CIM si fise de evaluare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Registru CIM si fise de evaluare

Sunt obligatorii aceste documente?Si daca da,care e articolul din Codul Muncii?
Cel mai recent răspuns: doina62 , utilizator 11:51, 8 Iulie 2013
art.34 C.mun.
(1) Fiecare angajator are obligatia de a infiinta un registru general de evidenta a salariatilor.
(2) Registrul general de evidenta a salariatilor se va inregistra in prealabil la autoritatea publica competenta, potrivit legii, in a carei raza teritoriala se afla domiciliul, respectiv sediul angajatorului, data de la care devine document oficial.
(3) Registrul general de evidenta a salariatilor se completeaza si se transmite inspectoratului teritorial de munca in ordinea angajarii si cuprinde elementele de identificare ale tuturor salariatilor, data angajarii, functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii ocupatiilor din Romania sau altor acte normative, tipul contractului individual de munca, salariul, sporurile si cuantumul acestora, perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, perioada detasarii si data incetarii contractului individual de munca.
...

art.2 din Hg nr.500/2011:
(2) Fiecare angajator are obligatia de a infiinta si transmite la inspectoratul teritorial de munca un registru general de evidenta a salariatilor si de a-l prezenta inspectorilor de munca, la solicitarea acestora.
Multumesc pt raspuns,dar nu am intrebat de REVISAL,ci de registrul contractelor de munca pe care tb sau nu sa il aibe un angajator.Fisele de evaluare in temeiul carui articol sunt obligatorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca pfa Apostol Pacuta Apostol Pacuta Buna ziua, Un PFA are obligatia sa inregistreze contractele de munca la ITM? (vezi toată discuția)
Revisal CINEcine CINEcine Este obligatorie completarea registrului de evidenta salariati pentru asociatia de proprietari? Daca este, pot afla detalii despre acest lucru? (vezi toată discuția)
Revisal angajator nou cristina_71 cristina_71 Buna ziua. As dori sa stiu daca in momentul angajarii unei persoane, se trec in revisal si datele de la fostul angajator: cim, acte aditionale cu modificari ... (vezi toată discuția)