avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Avizare conf. OUG 77
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Avizare conf. OUG 77

Se merge personal la ANFP - București pentru avizarea statului de funcții conform OUG 77 sau se poate trimite si prin curier ? ???? Am văzut programarea pe siteul ANFP si cred ca nu este logic sa mearga fiecare UAT in parte ......dar trăim în România unde totul este posibil....
Cel mai recent răspuns: DIANA_RU , utilizator 14:40, 23 Iulie 2013
Pe site-ul anfp-ul exista patru modalitati de trimitere pentru avizare a documentatie: posta, fax, e-maul sau registratura.
A mai fost o actiune similara cand s-au dat avizele potrivit OUG 63/2010, am mers personal la ANFP in ideea in care, daca la verificari se constata ca trebuiesc aduse anumite modificari, acelea se fac pe loc. Asa vom proceda si acum, mentionez si ca trebuie sa fie prezent si ordonatorul principal, sa poata semna documentatia in cazul unor modificari..
se depun personal la ANFP, multa aglomeratie si nervi in rest nimic nou sub soare
buna.
a obtinut cineva avizul de la anfp? cum a fost?
am vb cu cineva care a fost azi la aviz, dureaza destul de mult ( 4 ore in cazul de fata ), ideile principale sunt : nu se accepta transformari de posturi vacante, nu se accepta infiintare de functii de conducere in plus fata de ultima avizare ANFP ( chiar daca te incadrezi in procentul de 12% ), in centralizator trebuiesc cuprinse si posturile exceptate de OUG 63 : invatamant, asistenti personali

Alte discuții în legătură

Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)
Reducere posturi vacante Tpopa Tpopa Bună ziua, Cu privire la recenta Ordonanță 77/2013 privind reducerea posturilor vacante aș dori o sugestie despre modul în care se va modifica ... (vezi toată discuția)
Sef birou klaudia772001 klaudia772001 Daca avem un compartiment cu 5 functionari de executie din care unul cu studii superioare, transformarea compartimentului in birou presupune existenta unui ... (vezi toată discuția)