Se merge personal la ANFP - București pentru avizarea statului de funcții conform OUG 77 sau se poate trimite si prin curier ? ???? Am văzut programarea pe siteul ANFP si cred ca nu este logic sa mearga fiecare UAT in parte ......dar trăim în România unde totul este posibil....
cu posturile unice vacante cum a fost? au avut nevoie de justificari? daca declar cat mai multe posturi ca posturi unice, pana unde pot intinde coarda?
Am fost ieri la aviz, dureaza destul de mult ptr ca se citeste toata documentatia, se verifica incadrarea in procentul de 12% si in structurile 5,7,15. Mare atentie la desfiintarea de functii de conducere, nu poti lua posturi ocupate din alta structura in detrimentul altui sef, ex : ai un sef birou cu 1 post ocupat si 4 vacante, le desfiintezi pe cele 4 si se transforma in compartiment, nu poti lua posturi ocupate de la alt birou care se incadra in norma de structura si sa-l faci compartiment pe celalalt .
Sef birou
klaudia772001
Daca avem un compartiment cu 5 functionari de executie din care unul cu studii superioare, transformarea compartimentului in birou presupune existenta unui ... (vezi toată discuția)