avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnare fluturasi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnare fluturasi

Buna ziua,

In situatia in care plata salariul se face prin virament bancar este necesar ca angajatul sa primeasca doi fluturasi? Unul pentru el si unul pe care sa il semneze pentru firma? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 8 Iulie 2013
Daca primiti fluturas este bine, deoarece pe el puteti vedea toate detaliile orelor, retinerilor cat si sumelor virate pe card. Probabil vi se da si unul la semnat pentru a demonstra ca l-ai primit. Nu e nimic neobisnuit.
Eu vorbesc din partea firmei daca este necesara semnatura angajatului pe fluturas, salariul virandu-se pe card?
Nu este necesara semnatura pe fluturas,dovada platii o reprezinta ordinul de plata de la banca.La noi se dau fluturasi doar la cerere
Nu este obligatoriu sa se semneze fluturasii de salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
Fluturasi salariu mnd mnd Buna ziua, In cazul in care salariile sunt virate in conturile angajatilor prin virament bancar este nevoie ca acestia sa semneze fluturasul de salariu si ... (vezi toată discuția)
State de plata - fluturasi salariu Silviu.ps Silviu.ps Buna, Care ar fi reglementarile in vigoare referitare la semnarea statelor de plata de catre angajat si distribuirea fluturasilor de salariu de catre ... (vezi toată discuția)