avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Punct farmaceutic veterinar - conditii, infiintare, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Punct farmaceutic veterinar - conditii, infiintare, probleme

Buna ziua, am de înfiinţat un punct farmaceutic veterinar şi m-am lovit de problema calitatii asociatului unic - medic veterinar. In speta este vorba de un SRL, care doreste deschiderea unui punct farmaceutic veterinar. Daca ati avut ocazia sa infiintati un astfel de punct, va rog sa-mi comunicati daca prevederile Art.4 lit.i) din legea nr.160/1998 sunt aplicabile si in aceasta ipoteza si daca exista o prevedere legala in temeiul careia pot deschide un punct farmaceutic veterinar fara a avea asociat unic un medic veterinar. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in iulie termin facultatea de medicina veterinara ... Andreeaavi Andreeaavi Buna ziua. In iulie termin facultatea de medicina veterinara si as dori sa imi infiintez o farmacie veterinara. Pot sa o infiintez dupa absolvire sau am nevoie ... (vezi toată discuția)
Angajat vs neangajat (actionar srl) sovid sovid Sunt actionar la un srl cota 50% .Cum pot sa fac sa platesc CAS, sanatate, Somaj si ce mai e de platit daca nu fac contract de munca la respectivul srl? ... (vezi toată discuția)