avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare alocatie pt tineri de 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare alocatie pt tineri de 18 ani

buna seara .stiu ca plata alocatiei pt tineri care au implinit 18 ani poate sa ia alocatia pe card. Dar intrebarea mea este daca se poate ca alocatia de stat sa se vireze in contul meu? sau nu se poate asa ceva? trebuie neaparat sa-si deschida un cont la banca doar pt alocatie? de ce nu ar fi posibil ca alocatia lui de stat de 42 ron sa fie virati in contul lui fiind mama lui? nu poate sa completeze cererea ca sa-si ia alocatia de stat deoarece pe buletin figureaza cu alta adresa si noi stam la alta adresa din sect 2 cu chirie ,si din cauza asta nu poate sa ia de la posta prin mandal postal.va multumesc pt intelegere. Buna seara.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:19, 9 Iulie 2013
Consider că nu se poate, beneficiarul fiind major, acesta trebuie sa primeasca banii intr-un cont al cărui titular este.

Mergeti la o bancă comerciala si vedeti ofertele, unele bănci nu au comisioane pentru tineri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe card de indemnizatie copil raluk79 raluk79 Buna ziua, Datorita unei mai vechi restante la o banca , am constatat ca mi s-a pus poprire pe contul in care imi intrau lunar banii pentru cresterea copilul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)
sunt considerate fraude ? VirginiaM VirginiaM Va rog sa ma ajutati sa inteleg urmatoare problema. In ultimul timp tot mai multi angajati si/sau colaboratori isi schimba contul de virarea a salariilor/ ... (vezi toată discuția)