avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu executorul judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu executorul judecatoresc

buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie sa virez 30%din salariu in contul lor,am platit direct din salariu pe fluturasul de salariu din luna iulie in fiecare luna suma care trebuia,acum la salariul din 1 decembrie cei de la servici au virat doar 450 lei in loc 800 lei si m-am trezit ca am cardul blocat de cei de la biroul executorului.Ieri am reusit sa deblochez cardul si executorul a mai luat din cont suma de 350 lei.Astazi mi-au fost virati in cardul de salariu niste bani pt sarbatori pt copii,dar cind am ajuns la banca am avut surpriza sa vad ca si acestia (suma de 450 lei)au fost luati azi de executor.Va rog sa imi spuneti daca are dreptul sa imi ia toti banii de pe card in conditiile in care de cind am primit hotarirea judecatoreasca serviciul meu a virat in fiecare luna cei 30% stabiliti?Cei de la servici sustin ca ei au virat intreaga suma ,ca acum pe 1 decembrie a fost ultima rata,la biroul executorului nu am primit explicatii doar au spus ca daca banii au fost retrasi din cont inseamna ca asa trebuia
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 10:05, 6 Decembrie 2013
Daca luna decembrie a fost ultima in care angajatorul trebuia sa vireze banii, insistati la executor sa vedeti de ce s-au mai retinut si din banca. De multe ori apar diferente rezultate din comisioanele bancare, astfel incat dupa finalizarea popririi sa mai fie ceva de achitat de catre debitor, datorita faptului ca din suma virata lunar de angajator banca retine niste comisioane, dar aceste comisioane, la final se aduna intr-o suma de ordinea zecilor de lei, nu sute. Deci, repet, intrebati executorul de ce continua executarea daca poprirea a incetat.
multumesc pt raspuns,am primit de la servici desfasuratorul de rate ,e vb de 800 lei luati din cont in plus,am luat legatura telefonic cu executorul,refuza sa stam de vorba si acum am sa merg cu actele la el la birou sa vad ce pot face pt ca de la banca mi-au spus ca contul de salarii este iar blocat
Nu poate refuza sa stati de vorba, mergeti la el si nu plecati pana nu va explica cineva ce va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. v cu o întrebare vreau sa va deranjez. am fost anunțat ... scoica_80 scoica_80 Buna seara. V Cu o întrebare vreau sa va deranjez. Am fost anunțat că voi fi executat silit pentru un credit luat de sotie in care eu eram co-platitor. ... (vezi toată discuția)
Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Popriri ramase in fiinta pe cont dupa achitarea datoriei NegruVasilica NegruVasilica Buna ziua! Am Cont deschis la Banca Transilvania. In octombrie 2013 cind fiica mea mi-a trimis din Italia 50 de euro nu am putut sa-i ridic intrucit aveam ... (vezi toată discuția)