avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema abonament telefonie mobila

am o problema cu serviciile comapaniei porticalii din tara noastra draga de felul urmator :
pe factura imi apar servicii de continut :
19:24 C_CBRT Serv. Continut 1 0,250
19:24 C_CBRT Serv. Continut 1 0,250
19:27 C_CBRT serv. continut 1 0,250
19:30 C_CBRT serv. continut 1 0,250
pe fiecare luna imi apar aceste tarifari fara a face eu nimic !!! culmea este ca daca ne uitam la ora ultimele 2 facturi coincid la fix ,iar cele dinainte sunt tot in jurul aceleiasi ore.(lista de mai sus este pe ultimele 4 luni)
cei de la compania portocalie nu au putut sa imi explice de ce/cum si cat in nici un fel dar au gasit ei solutia sa imi ofere o mega reducere la abonament de 0.75 centi !!!
nu mi se pare corect sa fiu tarifat incorect si sa imi incarce factura!!! ideea este ca suma nu este mare 1.22ron dar daca ne vom gandi ca fac acest lucru la 100,000 persoane poate ne schimba parerea !
vreau sa stiu cum ii pot da in judecata ptr a inchide acest abonament care se afla in perioada contractuala!
eu am semnat sa folosesc servicii nu sa ma "intepe" pe romaneste si sa platesc niste ....ceva ce nu pot explica !!!
cui sa ma adresez? am vreo sansa de castig? nu ii mai suport !!
prima oara mi-au explicat ca mi-am cumparat eu un ton de apel in asteptare - adica atunci cand te suna cineva nu aude cum suna aude o melodie -culmea eu nu o aveam si nici nu o am in ziua de astazi !!
problema este ca eu tot ce cumpar se face prin aplicatia originala a telefonului app store - unde platesc exclusiv cu cartea de credit deci clar din telefon nu poate fi.
ton de apel de orice fel nu poate fi ptr ca pe site-ul lor costa 0,32 euro centi...deci?
ce sa inteleg? ca ma inteapa luna de luna?

telefonul este un iphone 4s care sigur nu trimite singur sms ,singurele servicii care se activeaza singure sunt facetime si imesage. am platit odata ptr ele.
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2013
subzerokike22, utilizator
Cel mai recent răspuns: crististreulea , utilizator 15:53, 30 Martie 2015
Asa pare, ca va inteapa luna de luna :)
Nu vad rostul unei actiuni in instanta, faceti-le reclamatie la ANPC si anexati copii dupa facturi. Un mic ghid de intocmire a unei reclamatii aveti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Spuneti ca sunteti in perioada contractuala; daca la incheierea / prelungirea contractului ati luat un telefon de la ei nu veti scapa de plata valorii intregi chiar daca veti reusi rezilierea unilaterala din cauza facturarii incorecte.
Orange_helper: Salut,
Serviciul la care faci referire este “tonuri de asteptare”, ce are o taxa lunara de 0.25 Eur. La achizitionarea unui ton de asteptare, tariful aferent acestei tranzactii se regaseste in cadrul facturii fiscale, la sectiunea “Servicii speciale“.
Pentru dezactivarea serviciului, iti recomand sa apelezi gratuit Serviciul Clienti 411.
O seara buna,
Orange Helper

lamurit? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura "tel mobila" contine cost suplimentar de trafic date, fara a avea acest serviciu in abonament Ruxandra Urzica Ruxandra Urzica De indata ce am primit factura, am contactat telefonic un consultant, deoarece in abonamentul meu cu tel mobila nu este incus serviciul internet, nici n-am ... (vezi toată discuția)
Tarif internet exagerat firma de telefonie bogdan2014 bogdan2014 Buna seara. Am un abonament de telefonie la compania X, pentru care eu nu am solicitat niciodata decat servicii de voce, nu si de internet mobil. Asta deoarece ... (vezi toată discuția)
Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)