avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este semnificaþia soluþiei instanþei?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este semnificaþia soluþiei instanþei?

Complet: Complet nr.11 - Special
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petentul D A G, reclamant-pârât reconvenţional în dosarul civil 3781/190/2013 , având ca obiect cerere de ajutor public judiciar formulată în cadrul dosarului civil nr. 3781/190/2013 şi în consecinţă îl scuteşte pe acesta de la plata taxei judiciare de 8 lei stabilită în sarcina acestuia pentru cererea reconvenţională formulată, depusă la fila 22 la dosar.Fără cale de atac.Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, 27.06.2013
Document: Încheiere de şedinţă 27.06.2013
Stimat forumist,

Nu înseamnă nimic altceva decât ce se arată: petentul DAG a făcut o cerere de ajutor public judiciar, cererea i-a fost admisă, în consecință dl. DAG nu va plăti taxă judiciară de timbru.

Cu stimă.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita depasire termen sau nu? newsady newsady buna ziua, in anul 2013 27.06.2013 mi-a fost intentat un proces(nu am primit nimic acasa) Pe portal am gasit: 16.04.2014 Ora estimata: 08:30 Complet: ... (vezi toată discuția)
Curatela pentru o persoana cu handicap grad i- anulare cerere pentru nemotivare in drept sebyste sebyste Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie de la primarie pentru persoanele cu handicap grav(5)I.Sunt nevoit sa obtin de la judecatorie calitatea de curatela!Am ... (vezi toată discuția)
Portalul instanțelor de judecatã. detalii despre dosare. Popescu2012 Popescu2012 1. Potrivit cărei legi (regulament intern, etc.) se asigură veridicitatea detaliilor despre dosare (ne) publicate pe portalul instanțelor de judecată? ... (vezi toată discuția)