Florin Cioca 
	    	Consilier juridic

Florin Cioca 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 cristinabodnar	                   

Buna ziua! As dori sa stiu in ce masura este legal, constitutional, etc, (SI CARE ESTE TEMEIUL LEGAL AL UNOR ASEMENEA MASURI) ca angajatorul (statul - sunt ... (vezi toată discuția)
	                    cristinabodnar	                   

Buna ziua! As dori sa stiu in ce masura este legal, constitutional, etc, (SI CARE ESTE TEMEIUL LEGAL AL UNOR ASEMENEA MASURI) ca angajatorul (statul - sunt ... (vezi toată discuția)

canto	                   

buna ziua-ma intereseaza cum si cine trebuie sa faca plata concediilor medicale (ce procent din salariu si pe cate zile trebuie sa plateasca angajatorul si   ... (vezi toată discuția)
	                    canto	                   

buna ziua-ma intereseaza cum si cine trebuie sa faca plata concediilor medicale (ce procent din salariu si pe cate zile trebuie sa plateasca angajatorul si   ... (vezi toată discuția)

smeagull	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: 
Am un angajat care m-a informat in scris ca incepand de azi e in concediu medical.
Informarea s-a facut ... (vezi toată discuția)
	                    smeagull	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: 
Am un angajat care m-a informat in scris ca incepand de azi e in concediu medical.
Informarea s-a facut ... (vezi toată discuția)