avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent medical

:P Sunt asistenta medicala de profesie dar nu am lucrat deloc in domeniu ,am terminat scoala in 2007.Certificat de libera practica am din 2010,dar nu stiu daca mai este valabil.Am inteles ca,daca nu am practicat in ultimii 5 ani,e nevoie de o noua reexaminare.Stie cineva despre ce examen este vorba si unde se da?
X-(
Cel mai recent răspuns: codulmuncii , utilizator 23:11, 9 Iulie 2013
exercitarea profesiei de asistent medical este reglementata de legea 144/2008. interesati-va la sediul OAMGMAMR (Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, al Moaselor si al Asistentilor Medicali de specialitate din Romania - vechiul oammr) din orasul in care locuiti. Acolo se da examenul pentru reacreditarea diplomei dupa 5 ani in care nu ati profesat.
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2013
codulmuncii, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avis de libera practiva in asistenta medicala cosming2018 cosming2018 Am o intrebare. Am pe cineva, care a terminat in anul 2014 postliceala de asistenta medicala generala. Dupa cum se stie, daca in 5 ani de la absolvirea scolii, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)
Angajata asistenta medicala, la privat - dosar de personal rrramor rrramor Buna seara, Ma adresez dumneavoastra deoarece nimeni nu a reusit sa ma lamureasca intr-un aspect pe care urmeaza sa vi-l prezint. Sunt specialist Resurse ... (vezi toată discuția)