avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Regim TVA cazare muncitori din Bulgaria
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Regim TVA cazare muncitori din Bulgaria

SRL am un hotel.Cazez muncitori ai unei firme din Bulgaria platitoare de TVA.Trebuie sa intocmesc declaratia 390? Daca da in Decontul TVA 300 la ce
numar inregistrez operatiunea? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: CRACIUN AMALIA DANIELA , Consultant fiscal 22:12, 9 Iulie 2013
Veti emite factura cu tva romanesc, nu declarati in 390.Este o operatiune ce se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara ASUL28 ASUL28 Buna seara, va rog sa ma ajutati si in aceasta problema: Srl din Romania cu cod valabil VIES, cumpara din Italia de la o societate la fel cu cod valabil VIES, ... (vezi toată discuția)
Facturare catre persoana neimpozabila din ue sacko sacko SRL paltitor de tva in RO factureaza intr-o tara din UE prestari servicii (transport marfa) care este neplatitor de tva. Factura emisa va contine inclusiv ... (vezi toată discuția)
Plafon de scutire tva pentru franta Alen2014 Alen2014 Buna ziua,puteti sa imi spuneti si mime va rog care ar fi plafonul de scutire tva pe teritoriul frantei? Eu am firma deschisa in romania ne platitoare de tva ... (vezi toată discuția)