Buna dimineata ! Ma numesc Mariana , la inceputul lunii iulie am fost informata ca fostului sot i se va retine incepand cu luna iunie poprire de 16,5% din veniturile nete si permanente , pensie pentru fetita. Avand in vedere ca mai are in copil din prima casatorie si ca acestiua ii plateste o suma fixa( 215 lei) va rog sa ma ajutati sa inteleg cum se calculeaza aceasta poprire pentru ca el beneficiaza de tichete de masa, ore suplimentare, comision la vanzare. Mentionez ca aceasta poprire trebuie aplicata cu luna iunie 2012, data introducerii actiunii de divort. Eu am primit 350 lei prin virament bancar fara nici o alta explcatie, avand in vedere ca salariul este confidential. As dori sa stiu cat este poprirea lunara si cum recuperez pensia din lunile trecute ! Va rog mult sa ma ajutati sa inteleg aceste lucruri pentru ca la societatea unde lucreaza fostul sot exista o singura persoana care se ocupa de salariati si nu prea este accesibila. Cu mii demultumiri, MARIANA A.
Buna seara si va multumesc ptr tot. In mesajul anterior am specificat ca noi nu facem partaj, acest imobil (garsoniera) il vindem de comun acord si fiecare isi va plati creditele lui in continuare (ca si pana acum) .Oare e posibil ca dupa vinderea acestui imobil sa se faca partaj doar la credite? MULTUMESC, MARIANA
BUNA SEARA ! Dupa ce am citit mesajul d-voastra am devenit putin confuza si am decis sa intreb un jurist in ce consta " venitul net si permanent " al unui salariat iar raspunsul a fost " tot ce este trecut pe stat de plata " . OARE CARE E ADEVARUL? MULTUMESC
Pensie alimentara
stela1974
Buna ziua....am mai apelat la d-voastra si alta data....intrebarea mea este:Cum se calculeaza pensia alimentara ptr un copil?...Care este minimul pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
Diesel999
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. Sunt divortat si am o fetita de 17 ani, pentru care platesc pensie alimentara 25% din venituri. ... (vezi toată discuția)