avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Privare de libertate Liceul Dimitrie Bolintineanu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Privare de libertate Liceul Dimitrie Bolintineanu

Buna ziua.Sunt parinte al unui elev de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, promotia 2013
Doresc sa stiu daca putem sa dam in judecata pentru privarea de libertate si tot ceea ce s-a intamplat in acea saptamana. Avem vreo sansa de reusita? Suntem un grup de parinti care vrem sa dam in judecata.
Nu trebuiesc toti copii tratati la fel , mai ales ca sunt copii buni cu rezultate bune la invatatura ,cu burse de studiu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 08:56, 14 Iulie 2013
raduana a scris:

Lucrez in institutie de invatamant superior si sa stiti ca si aici avem ca protocol apa atunci cand supreveghem .

Protocolul este asigurat de institutia de invatamant sau din "fondurile" celor supravegheati?

Prin "protocol" se intelege un fond din bugetul institutiei respective, daca este asigurat de catre cei supravegheati nu este in regula deoarece inseamna o forma mascata de influentare a rezultatelor.

Faptul ca nu exista buget alocat ptr protocol nu justifica strangerea fondurilor din alte "surse".
cyan a scris:

In calitate de parinte nu am fost, nu sunt si nu voi fi de acord cu "motivarea" cadrelor didactice.

@mariustec, mita nu a fost oferita de elevi ci de parintii lor, ramane de demonstrat de catre autoritati cine a oferit-o. daca un parinte este dovedit ca a oferit mita atunci sa raspunda conform legii.

De acord cu dvs..depinde peste cat timp vor raspunde cei vinovati de tot balamucul asta cu bac-ul..oricum scoala din ziua de astazi nu va ajunge niciodata la nivelul scolii din anii trecuti,ce scoala se facea in urma cu 10-15ani?acum este "democratie",fiecare face ce vrea,cand vrea,cum vrea la scoala pe cand in vremurile apuse se facea ce trebuia..
raduana a scris:

pentru domnul mariustec
sa stiti ca nu toti copii trebuiesc catalogati la fel. Daca copilul dvs. ar invata bine si ar fi tratat la fel v-ar place?
In acesta scoala s-a facut carte, chir daca unii vor sa denigreze acest liceu ,altefel nu aveau rezultate internationale.
NU TOATA LUMEA E SPAGARA .
CU DOI COPII SI CU SALARIU DE 1600 RON PE FAMILIE NU AVEM CUM SA DAM SPAGA , SI NICI NU E NEVOIE.
Eu doresc sfatul unui expert ( avovat).

Aveti dreptate..nu toata lumea este "spagara"..eu ma referam in general la mituirea cadrelor didactice care au supravegheat bac-ul anul asta si poate si in anii trecuti..cred ca autoritatile nu au "luat foc" degeaba,nu?
Este indicat ca toti parintii afectati sa formuleze plangeri penale.Autoritatile nu aveau motiv sa incalce procedura, si sa invite la audieri, fara o citatie prealabila. S-a actionat impotriva elevilor intr-un mod grosolan, abuziv, fara legatura cu dreptul si principiile de drept. Si-au facut planul pe banii nostrii....=D>
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2013
avvalentina, utilizator
raduana a scris:

Buna ziua.Sunt parinte al unui elev de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, promotia 2013
Doresc sa stiu daca putem sa dam in judecata pentru privarea de libertate si tot ceea ce s-a intamplat in acea saptamana. Avem vreo sansa de reusita? Suntem un grup de parinti care vrem sa dam in judecata.
Nu trebuiesc toti copii tratati la fel , mai ales ca sunt copii buni cu rezultate bune la invatatura ,cu burse de studiu.
Va multumesc.

Care sunt motivele pentru care vreti sa dati in judecata?
In ce a constat lipsirea de libertate?

Alte discuții în legătură

Darea/luarea de bani la meditatii Andrei_1988 Andrei_1988 Buna ziua , sunt profesor de engleza si am dat meditatii la franceza catorva elevi de la o clasa unde predau engleza.Nu am ore de franceza si nici franceza pe ... (vezi toată discuția)
Parte civila in proces penal, recuperare spaga ion73_09 ion73_09 Buna ziua Am rugamintea sa imi dea si mie cineva un sfat! Am avut un contract cu o primarie si dupa semnarea lui am inceput lucrarile si evident platile ... (vezi toată discuția)
Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)