avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere consum benzina masina utilizata in interes de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere consum benzina masina utilizata in interes de serviciu

Buna ziua,

Va rog sa-mi comunicati cum se procedeaza pentru a putea deduce valoarea consumului de combustibil realizata pentru un autoturism de firma ce este utilizat in interes de serviciu de catre unul dintre angajati, ce este incadrat ca si lacatus mecanic, insa pentru ducerea la bun sfasit a sarcinilor trebuie sa conduca autoturismul firmei. Am inteles ca, in afara de administrator, nu pot conduce
masinile societatii alti angajati decat cei incadrati ca si soferi. Mentionez ca firma are pana la 10 angajati.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:38, 27 Iulie 2013
Daca puteti dovedi, cu foile de parcurs ale autoturismului, ca toate deplasarile efectuate au fost numai in interesul firmei, se poate deduce integral cheltuiala cu acel autoturism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli auto dupa 01.07.2012 camelia adina camelia adina sunt deductibilie integral cheltuielile cu combustibilul si reparatiile la autoturismele mai mici de 3.5 tone daca ele sunt folosite de [b]agenti de vanzari ... (vezi toată discuția)
Decontare bon combustibil rekanagy rekanagy Buna ziua,am intampinat doua probleme: 1.la director general,care face naveta zilnic cu masina personala pot sa fac contract de comodat si sa decontez ... (vezi toată discuția)
Prin decizie interna se poate dispune delegare de competenta si verificare consum combustibil ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema: - in cadrul institutiei publice unde lucreaza sora mea se afla 2 autoturisme ce ... (vezi toată discuția)