avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechime in specialitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechime in specialitate

m-am inscris la un concurs unde se cere vechime in sp. studiilor 2 ani,eu amun an,11 luni,si 20 zille si comisia mi-a respins dosarul pt.neindeplinirea cond. de vechime, pot contesta in vriun fel aceasta hot.a comisiei.
Cel mai recent răspuns: ContSters232881 , utilizator 14:45, 12 Iulie 2013
este dreptul dv de a contesta,dar conditiile au fost clare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri craciuneanumariana craciuneanumariana Colega cu care am concurat pentru ocuparea functiei publice de inspector,grad profesional asistent,post pe studii superioare,are la dosar o adeverinta care ... (vezi toată discuția)
Respins selectie dosare concurs administratie Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Respins la selectie dosare Consilier superior. Se poate actiona in contencios administrativ? Buna seara, M-am inscris la un concurs organizat de catre o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! m-am înscris la concurs pentru funcție contractuala, ... Yna121 Yna121 Bună ziua! M-am înscris la concurs pentru funcție contractuala, director adjunct II, la Centrul de Cultură Ilfov, aflat in subordinea CJ Ilfov. Menționez ... (vezi toată discuția)