am cumparat un apt in Constanta, in data de 30 03 1997 pe Lg. 112/1995, cu terenul in folosinta pe durata existentei constructiei, dupa ce am facut demersuri la toti factorii din domeniu, pana la Presedintele E. Constantinescu, pentru a-mi trece in proprietate terenul aferent locuintei. Primaria a raspuns : terenul ramane in proprietatea statului Roman si in administrarea RAEDPP C-ta.In 2001 au aparut propritarii , sotii greci care emigrase in Grecia in 1950 unde au si decedat. Fata lor care locuieste tot in Grecia si azi, a primit prin retrocedare in 23.12.2005Lg.10/2001 cateva camere, care nu s-au vandut si tot terenul ,inclusiv cel aferent locuintelor noastre . In legea 10/2001 au aparut niste modificari care ne avantajeaza , adica precizeaza ce se face cu terenul aferent. In ce conditii aceste modificari la Lg ne sunt noua folositoare de cand se poate uza de ele.Va multumesc anticipat. .
Va multumesc .Eu totusi sper intr-un proces corect, asa cum am citit in mai multe spete , judecate chiar la Constanta.Ce rost mai au modificarile la legi daca nu se iau in seama ?Cu respect