avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Totul despre modificarile aduse unor legi (de ex: ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Totul despre modificarile aduse unor legi (de ex: modificarile la Lg. Nr. 10/2001)

am cumparat un apt in Constanta, in data de 30 03 1997 pe Lg. 112/1995, cu terenul in folosinta pe durata existentei constructiei, dupa ce am facut demersuri la toti factorii din domeniu, pana la Presedintele E. Constantinescu, pentru a-mi trece in proprietate terenul aferent locuintei. Primaria a raspuns : terenul ramane in proprietatea statului Roman si in administrarea RAEDPP C-ta.In 2001 au aparut propritarii , sotii greci care emigrase in Grecia in 1950 unde au si decedat. Fata lor care locuieste tot in Grecia si azi, a primit prin retrocedare in 23.12.2005Lg.10/2001 cateva camere, care nu s-au vandut si tot terenul ,inclusiv cel aferent locuintelor noastre . In legea 10/2001 au aparut niste modificari care ne avantajeaza , adica precizeaza ce se face cu terenul aferent. In ce conditii aceste modificari la Lg ne sunt noua folositoare de cand se poate uza de ele.Va multumesc anticipat. .
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2013
janblanaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: janblanaru , utilizator 12:22, 17 Iulie 2013
Va multumesc .Eu totusi sper intr-un proces corect, asa cum am citit in mai multe spete , judecate chiar la Constanta.Ce rost mai au modificarile la legi daca nu se iau in seama ?Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare depusa in baza art 46 alin 3 legea 10/2001 Peiper Peiper Intrebare Se mai poate accepta o notificare depusa in termenul de 6 luni de la data ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti (art 46 alin 3 legea ... (vezi toată discuția)
Teren aferent locuintei-taxe judiciare janblanaru janblanaru Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legal asupra unor probleme aparute dupa cumpararea locuintei in baza Lg.112/1995. In Contractul de V-C din ... (vezi toată discuția)
Care este procedura în cazul restituirilor imobilelor naționalizate? ce este de fãcut pe plan intern și la cedo? hdm hdm - daca am facut plangere la C.E.D.O. in anul 2012, pe fondul L.10/2001 si am primit confirmarea primirii plangerii, dar cazul inca nu a fost judecat, eu pot ... (vezi toată discuția)