ma numesc alexandru acum am 24 de ani dar de mic nu am avut tata el nea parasit pe mn si mama pensia alimentara nu a platito pe motivul ca nu a avut , sunt pe numele lui si as vrea sa stiu daca am drepturile mele si care ar fii acelea
?
Pensia alimentara v-a fost datorata pana la 18 ani. Mama dv, in calitate de reprezentant legal, ar fi trebuit sa apeleze la toate caile oferite de lege in vederea recuperarii sumelor datorate. Acum nu mai puteti recupera acele sume, s-au prescris.
De ce este acuzata mama dv? Probabil de faptul ca tatal a fost impiedicat in mod repetat sa aiba relatii personale cu dv. Este o atudine des intalnita in astfel de cazuri si, din pacate, cei care au de suferit sunt copiii.
el o acuza pe mama ca nu la lasat pe el sa ma vada, mama nu ma lasat ca el si plus de asta el daca vroia sa ma vada erau si atunci legii, mama nu avea dreptul in totalitate asupra mea
el o acuza pe mama ca nu la lasat pe el sa ma vada, mama nu ma lasat ca el si plus de asta el daca vroia sa ma vada erau si atunci legii, mama nu avea dreptul in totalitate asupra mea
[/quot
Asta sa i-o spuneti mamei dv. Sa va explice ea de ce a ales sa va rupa de tatal dv. Pe de alta parte, acum sunteti matur, puteti hotari singur daca va doriti o relatie cu tatal dv sau nu
Tata, daca vroia o relatie cu copilul ar fi avut-o. Dormea pe pres si tot si-ar fi vazut copilul daca vroia.
Putea incepe o relatie platind pensie.
Poate mama o fi impiedicat tatal sa se apropie, dar asta o putea face cat a fost copilul mic, acum are 24 de ani, n-o fi gasit calea in atatia ani sa se apropie de copil daca vroia ?
De ce trebuie sa-i zdruncinati copilului increderea in mama sa? Oricum numai pe ea o are.
Pensie alimentara
tanase_78
pensia alimentara nu are termen de prescriptie?sa fiu nmai explicit o persoana imi cere pensie alimentara dupa 10 ani desi eu nu am fost casatorit niciodata ... (vezi toată discuția)