avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am terminat liceul, pot beneficia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am terminat liceul, pot beneficia de somaj

Buna ziua ma intereseaza ce am nevoie pentru a beneficia de ajutorul de somaj am terminat clasa 12a nu am luat bacul pentru ca am corigenta la romana si mate pot lua acum sau dupa 60 de zile de la corigenta?

Cel mai recent răspuns: Razerica , utilizator 19:42, 14 Iulie 2013
ok am inteles va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare somaj absolventi liceu ileana_c68 ileana_c68 Buna ziua! Doresc sa stiu care sunt conditiile, suma si perioada de acordare a ajutorului de somaj unui absolvent de liceu 2014 cu BAC-ul promovat; in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj absolvent georgiana92 georgiana92 Buna seara! Va rog sa-mi raspundeti, am si eu o intrebare cu referire la indemnizatia de somaj pt absolvent. Am picat bacul la romana dar il dau in toamna din ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie de somaj daca nu dau bacalaureatul? Alexandere Alexandere Am si eu o intrebare,am terminat de curand liceul \\"12 clase\\" si m-am inscris la bac,dar nu cred ca doresc sa dau bacul anul acesta.Intrebarea este daca nu ... (vezi toată discuția)