avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cabinet psihologic rural
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cabinet psihologic rural

beneficiez de vreo facilitate daca deschid cabinet psihologic in mediul rural?
multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:46, 16 Iulie 2013
Care ar fi facilitatile dorite de dvs?
nu am ceva clar in minte...dar ma refeream la vreo facilitate financiara binenteles....
Daca va referiti la fonduri nerambursabile au fost eligibile pentru
finanţare prin masura 312 : medicul veterinar cu drept de liberă practică, care este organizat şi funcţionează în cadrul unui cabinet medical veterinar individual în conformitate cu Legea 160/1998 pentru organizarea şi exercitarea profesiunii de medic veterinar precum şi medicul uman cu drept de liberă practică care este organizat şi funcţioneză în cadrul unui cabinet medical individual în conformitate cu Ordonanţa Guvernului nr 124/1998 privind organizarea şi funcţionarea cabinetelor medicale. Având în vedere condiţiile de autorizare ca şi cabinet medical veterinar individual/cabinet medical individual, aceştia au putut solicita fonduri doar pentru investiţii de modernizare. Cautati in zona dvs , unde doriti sa deschideti cabinetul, poate exista un Grup de Actiune Locala. Acestea mai au fonduri.

din pacate in zona mea (Mehedinti) nu am gasit nici un grup de actiune locala. exista vreo alta forma de finantare? masura 312 se mai redeschide?
Inca nu se stie, e posibil sa nu se mai deschida. In perioada 2014-2020 va fi din nou deschisa aceasta masura
O alta varianta ar fi sa faceti un SRL sau SRL-D cu activitati medicale , poate prin asociere, si sa apelati la programe nationale.
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri europene pt o clinica medicala droftalmolog droftalmolog Buna ziua, sunt medic specialist oftalmolog (34ani) momentan profesez in Franta insa sunt interesata de obtinerea unor fonduri europene pt realizarea unei ... (vezi toată discuția)
Cabinet stomatologic mediu rural gaby76 gaby76 buna ziua Doresc sa incep o activitate in mediu rural avand ca obiect servicii stomatologice. Ce linii de finantare pot accesa pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru cabinet stomatologic pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, vreau sa stiu daca exista si cum pot accesa fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic in mediul rural.Cabinetul individual este ... (vezi toată discuția)