avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Adeverinta venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Adeverinta venit

Buna ziua!
avem un salariat care doreste sa-si ia CIC in locul mamei, copilul fiind nascut in luna Ian. 2013. Doresc sa ma lamuriti cu raspunsul la urmatoarea intrebare: la completarea adeverintei de venit tip vom complete veniturile aferente ultimelor 12 luni anterioare nasterii copilului sau veniturile aferente ultimelor 12 luni anterioare suspendarii CIM?
In asteptarea raspunsului d-stra va multumesc si va doresc o zi buna!
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2013
mirelanicola.72, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirelanicola.72 , utilizator 11:43, 15 Iulie 2013
Se completeaza veniturile realizate in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului.
Va multumesc!
va mai deranjez cu o intrebare: daca in interiorul acelor 12 luni (anterioare datei de nastere a copilului) salariatul a avut cateva luni fara nici un venit realizat, voi completa rubric lunii respective cu 0?
Pentru acele luni veti completa venituri realizate = 0
Va multumesc!!!!
O ultima intrebare: daca salariatul nu se incadreaza pentru idemnizatia CIC si CIM-ul a fost deja suspendat in revisal cum se poate proceda pentru incetarea acestei suspendari si ce acte sunt necesare la dosarul angajatului pentru a putea opera in revisal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate intra tata în concediu pentru creșterea copilului la un an și jumătate de la nașterea lui? dacă da, ce am de făcut eu, ca angajator? rrramor rrramor Am un angajat care doreste sa intre in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani. Mentionez ca a trecut deja 1 an si jumatate de cand s-a ... (vezi toată discuția)
Baza calcul indemnizatie crestere copil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori va rog raspuns la urmatoarea situatie: - in ultimile 12 luni anterior datei nasterii copilului am realizat urmatoarele venituri : dintr-un C.M. cu ... (vezi toată discuția)