avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CUSTODIA EXCLUSIVA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CUSTODIA EXCLUSIVA

custodia comuna
Mesaj Buna seara! Ma numesc KASONI ZSOLT, si am divortat anul trecut. Cei doi copii rezultati din casatorie, sunt in grija mea, la domiciliul meu.In urma divortului s-a stabilit custodia comuna,dar fosta sotie, nu a cerut progr de vizita,nu-i viziteaza,nu se implica sub nici o forma la intretinerea si educarea copiilor,desi in sarcina ei revine si plata pensiei de intretinere pe care nu o plateste.Ce trebuie sa fac ca sa obtin cat mai rapid posibil custodia exclusiva ? Mai are sens sa o acuz si a doua oara de abandon? Ptr ca prima data cand am facut-o, anul trecut, politistul care a facut cercetarile, care de fapt este o cunostinta de-a ei, a scos-o basma curata, si a propus N.U.P.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Dupa cate s-au spus aici, e clar ca o razbunare a dvs. nu le-ar aduce mai multa bucurie copiilor si nici mare satisfactie pt dvs nu va fi. Se spunea candva :,,razbunarea e arma...." si departe de mine gandul sa va jignesc! Sunt sigura ca acum copiii au mare nevoie de etentia, protectia si iubirea dvs, iar alte drumuri prin tribunale ar fi o trauma psihica si pt ei si pt dvs. Lasati iubirea sa va domine sufletul , caci agresiunea psihica va dauneaza mentinandu-va atentia asupra razbunarii , in loc sa va concentrati pe cel mai scump lucru din viatza: copiii! Ei nu sunt o ..proprietate" a cuiva ca sa va luptai pt ei!...sunt fiintze umane ce vor urma comportamentul dvs.Si stati linistit: timpul si Dumnezeu le rezolva pe toate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri divort / parat plecat din tara - domiciliu necunoscut laura13 laura13 Buna ziua, Ma aflu intr-o situatoe mai delicata. Sunt despartita de sotul meu, in fapt, din iulie 2007. Motivul a fost ca trebuia sa intretin singura familia ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna daca parintele nerezident si-a schimbat domiciliul in germania? dia_dia45 dia_dia45 buna ziua. in 2009 mi s-au incredintat cei 2 minori spre crestere si educare eu avand custodie unica iar tatal obligat la plata pensiei de intretinere o ... (vezi toată discuția)