avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Import haine Ucraina
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Import haine Ucraina

Buna ziua,
As dori sa import din Ucraina haine, urmand sa le aduc cu masina personala, mentionez ca am un SRL, nu le import pe pers fizica.

Va rog sa imi spuneti daca stiti care sunt documentele necesare pe care trebuie sa le am cu mine la intoarcere si unde gasesc valoarea taxelor vamale pe care trebuie sa le achit ( stiu ca se aplica un procent din valoarea facturii dar nu stiu unde pot sa-l aflu ).

Multumesc

Alte discuții în legătură

Import extracomunitar rochii mireasa DabisVops DabisVops Buna ziua, Detin un srl de 2 ani care se ocupa cu vanzarea de vopsele auto. Cum treaba nu sta prea roz, am decis sa mai deschid un magazin cu rochii de ... (vezi toată discuția)
Vamuirea sau taxarea coletelor din china ContSters200730 ContSters200730 Buna seara tuturor. Intreb aici dupa lungi cautari fara rezultat pe google. Sper ca cineva sa imi raspunda daca nu din experienta personala cat de cat ... (vezi toată discuția)
Conditii obligatorii pt a fi importator s_chance s_chance Buna ziua, doresc sa imi deschid o mica afacere cu produse aduse din Republica Moldova si m-am gandit sa vb cu un importator de la noi, sa iau marfa de la el, ... (vezi toată discuția)