avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reductiunea liberalitatilor excesive
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reductiunea liberalitatilor excesive

Buna ziua.As avea o intrebare.Tata inainte de a deceda a facut un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere viagera pentru casa catre sora mea. Intrebarea mea este daca pot cere reductiunea liberalitatilor excesive in acest caz .
Multumesc anticipat de raspuns.
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 23:31, 16 Iulie 2013
Mai precis de opt ani dar eu am aflat in aprilie ,dorind sa-l vad i-am cautat adresa prin primarie si mi s-a comunicat ca este decedat din 2005. Nu s-a facut succesiune dupa el am platit un notar sa verifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare drept proprietate yssas yssas Buna ziua! As dori sa stiu daca parintii pot sa imi cedeze ( am vrea sa nu fie donatie in speranta ca taxele notariale sunt mai mici) cat sunt in viata un ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare diamonda diamonda Tatal meu in varsta de 80 ani a facut un contract de vanzare fetei mele. Am o singura sora care inca nu stie de acest lucru. Sora mea poate sa conteste acest ... (vezi toată discuția)
Mostenire vasimarian13 vasimarian13 cum pot trece proprietatea parintilor pe numele meu cu efort birocratic si financiar minim?mentionez ca ambii parinti traiesc si mai am 2 surori.va multumesc ... (vezi toată discuția)