avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Actiune in despagubiri
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Actiune in despagubiri


Buna seara.
Am primit o notificare de denuntare a unui contract din partea unui administrator judiciar. Am inteles ca pot sa formulez o actiune in despagubiri.
In ce termen pot sa depun o astfel de actiune?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nramona , utilizator 09:49, 18 Iulie 2013
Denuntarea este facuta in mod legal? este supusa atentiei judecatorului sindic? o poti contesta in termen de 3 zile de la afisarea in buletinul insolventei, unde ar trebui publicat acel raport lunar ce trebuie depus la dosarul cauzei.Am si eu un caz si tot caut solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala activa olaroiu olaroiu Conform ar.21 din legea 85/2006 Legea Insolventei... Art.21 (1)Administratorul judiciar va depune lunar un raport cuprinzând descrierea modului în care ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventei - recuperare creante nascute dupa data deschiderii procedurii manea 2 manea 2 Contractele mentinute de administratorul judiciar, dupa data deschiderii procedurii generale, trebuie respectate intocmai , si creantele trebuie platite ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar insolveta ALEXUTA SEBASTIAN ALEXUTA SEBASTIAN BUNA SEARA AM AVUT O FIRMA ACUM ESTE IN INSOLVENTA AS DORI SA STIU CUM SE FACE TABELUL PENTRU INSCRIEREA DEBITORILOR SI A CREDITORILOR VA MULTUMESC (vezi toată discuția)