avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare avans chirie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare avans chirie

Buna ziua
va rog frumos sa mi spuneti monografia pentru inregistrare contabila la plata avans pentru o luna chirie stand cu factura si chitanta.

eu am inregistrat
471-401
4428-401
si tot in aceeasi luna am inchis 612-471 nu sunt sigura daca este corect
va multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 13:48, 17 Iulie 2013
Plata in avans este bine,dar chelt. cu chirie este in luna la care se face referire plata acestei chirii,daca se refera la luna in curs,atunci e bine cum ati facut inregistrarile.
Banuiesc ca este 4426 in loc de 4428,firma care v-a facut factura este platitoare de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile leasing operational tampau gabriela tampau gabriela SC a incheiat un contract de leasing operational pentru un autotractor transport marfa valoare contract 90134 euro. Societatea a platit suma de 17500 euro ... (vezi toată discuția)
Inregistrare corecta leasing financiar alina_ti alina_ti s a achizitionat un auto in leasing fin. capital 213.03 167 48.815.23 dob. la cap. 471 168.07 ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile contabile achizitie si plata factura cu voucher... ionela11 ionela11 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt inregistrarile contabile...pentru achizitie materiale ...iar pe bonul achitat la factura scrie ...achitat cu voucher, ... (vezi toată discuția)