ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 vasimarian13	                   

conform noului cod al muncii la cate zile calendaristice de concediu fara plata am dreptul anual?multumesc anticipat. HRISTOS A INVIAT!!! (vezi toată discuția)
	                    vasimarian13	                   

conform noului cod al muncii la cate zile calendaristice de concediu fara plata am dreptul anual?multumesc anticipat. HRISTOS A INVIAT!!! (vezi toată discuția)

glicozilata	                   

Am suspendat contractul de munca pe o perioada de 1 an de zile (din 01.02.2013-01.02.2014.). Lucrez in sanatate intr-un spital la stat. 
Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
	                    glicozilata	                   

Am suspendat contractul de munca pe o perioada de 1 an de zile (din 01.02.2013-01.02.2014.). Lucrez in sanatate intr-un spital la stat. 
Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)

libra_y2005	                   

Buna ziua
Sunt in concediu fara plata de aproape 3 saptamani . Precizez ca cererea pentru acordarea concediului , a fost facuta la solicitarea ... (vezi toată discuția)
	                    libra_y2005	                   

Buna ziua
Sunt in concediu fara plata de aproape 3 saptamani . Precizez ca cererea pentru acordarea concediului , a fost facuta la solicitarea ... (vezi toată discuția)