avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... (Abuz in serviciu). In ce conditii pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

(Abuz in serviciu). In ce conditii pot beneficia de somaj?

Daca dupa 4 ani si 3 luni iti dai demisia iar in uratoarele 6 luni iti gasesti un loc de munca pe o periada de determinata de 1 luna sau 3 luni si ti se desface contractul de munca cu art56i poti beneficia de somaj?te afecteaza acest articol pe viitor la gasirea altui loc de munca?
Cel mai recent răspuns: alexiaelena , utilizator 17:39, 20 August 2013
a 2-lea primul a fost la demisia mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa demisie cukrasz_kata cukrasz_kata Buna ziua, contractul meu de munca a incetat conform articolului 55 b in data de 4 februarie.Inrebarea mea este : pot solicita ajutor de somaj daca in ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de somaj? nico_diana@yahoo.com nico_diana@yahoo.com buna ziua, am trecut dintr-un concediu crestere copil in altul, in timpul celui de al doilea concediu am primit trei salarii compensatorii, dupa care am ... (vezi toată discuția)
Sub ce articol poti intra in somaj? ina1104 ina1104 buna ziua, astazi am primit preavizul de la angajator, cu incetarea cim cu art 55. nu sunt de acord, vreau sa pot intra in somaj pana imi gasesc altceva. cum ... (vezi toată discuția)