avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ridicare drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ridicare drepturi salariale

Pot ridica drepturile salariale ale unui coleg in baza unei imputerniciri redactate si autentificata de catre un avocat in bazaart 3 alin 10 teza III din legea 51/1995 repuclicata?

Multumesc?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 22 Iulie 2013
scuze, cred ca am interpretat eu gresit,am crezut ca va referiti la oprocura notariala.
Nu am facut aceasta firmatie in niciunul dintre mesajele mele postate anterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tip de imputernicire este necesara ptr ridicarea drepturilor salariale de catre un membru al familiei? znicolae9 znicolae9 Buna ziua Sunt angajat al unei companii si primesc salariul cash. Precizez ca am si o retinere salariala.lunara ,motiv ptr care am renuntat sa primesc ... (vezi toată discuția)
Ridicare drepturi salariale rrobert rrobert Mi-am dat demisia cu preaviz. Intucât nu am posibilitatea să mă duc la fosta firmă să-mi ridic drepturile salariale (intre timp m-am angajat în altă ... (vezi toată discuția)
Prescriere drepturi salariale puiustelian57 puiustelian57 Un fost angajat la o institutie publica a avut de ridicat din casierie, pe stat de plata, o suma de bani in ianuarie 2008(premiu anual pentru anul 2007, ... (vezi toată discuția)