avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... certificat de grefa in cererea de stramutare - pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

certificat de grefa in cererea de stramutare - pentru ce?

Am inregistrat la ICCJ o cerere de stramutare a unui dosar penal de pe rolul Curtii de Apel. Am inteles ca trebuie sa obtin un certificat de grefa pe care sa il depun (in original sau in copie?) la Curtea de Apel.
Nu am inteles ....este obligatoriu acest certificat de grefa? Este obligatia mea sa il depun la Curtea de Apel? Ce efecte va avea asupra judecatii la Curtea de Apel? La primul termen am cerut amanare pentru pregatirea apararii...
Dosarele penale sunt scutite de taxa de timbru si timbru judiciar?
Astept cu interes raspunsul oricarei persoane binevoitoare si cunoscatoare a problemei....
Va multumesc anticipat si va doresc toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: natyca , utilizator 16:27, 14 Martie 2009
Stimata doamna va multumesc foarte mult! Luni am sa inregistrez la Inalta Curte toate cererile asa cum mi-ati explicat mai sus!
Sa va dea Dumnezeu sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere stramutare Bogdan Popovici Bogdan Popovici Poate sa ma ajute cineva cu o motivare a unei cereri de stramutare, admisa la ICCJ, pentru banuiala legitima, in particular, reclamantul este avocat de mai ... (vezi toată discuția)
Procedura stramutare dosar Nina1 Nina1 Buna seara, Care este procedura de stramutare dosar civil? Ce implica? Cu stima (vezi toată discuția)
Stramutare dosar ruonscalafat ruonscalafat daca o persoana este arestata, procesul de fond nu s-a incheiat, acum doreste stramutarea dosarului avand in vedere tot ceea ce s-a intamplat in cursul ... (vezi toată discuția)