avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM perioada determinata

pot incheia un cim pe perioada determinata cu 10 ore/saptamana distribuite inegal si cu desfasurarea activitatii si la sediul firmei si la domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 22 Iulie 2013
Nu s-a sustinut ca , în contractul de munca la domiciliu obisnuit sau grefat pe alte contracte speciale, pe lânga clauzele esentiale speciale, nu trebuie cuprinse si clauzele obligatorii, comune pentru orice contract individual de munca .
OK! discutia fiind controversata am sa las cim-ul cu lucru la sediu, dar pot 10 ore/saptamana cu timp inegal? revisal-ul m-a lasat sa-l inregistrez asa. mai trebuie specificat ceva in mod special in cim?
Da, trebuie sa apara repartizarea propriu-zisa a timpului de munca.
pot specifica ca evidentierea timpului de munca inegal se va face prin foile de pontaj lunare?
Este mai bine daca ar aparea si in c.i.m. sau o anexa la acesta.

Alte discuții în legătură

Bună seara am nevoie de ajutorul dvs.referitor munca la domiciliu ... Rebecca50 Rebecca50 Bună seara Am nevoie de ajutorul dvs.referitor Munca la domiciliu și anume: 1. Este legal , că angajatorul sa oblige angajatul care lucrează de la ... (vezi toată discuția)
Program de lucru zxz19 zxz19 buna ziua este corect daca completez astfel CIM in ceea ce priveste durata muncii? (la repartizarea programului sa trec 8 ore zi sau doar ore zi?) H. ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu si la birou Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care intr-o societatea exista posibilitatea ca angajatul sa lucreze si de acasa, adica in unele zile va lucra de acasa, in alte zile de ... (vezi toată discuția)