avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua ,am o intrebare:sunt executat silit pentru ca nu am mai putut plati ratele.Cand am incheiat contract leasing auto m-au obligat sa garantez un numar de BO egal cu numarul de rate leasing.Acum ma executa pe un singur BO cu suma totala de rate neplatite.Si nu-mi dau cale de atac.E constitutional?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:28, 24 Iulie 2013
In contractul de leasing este mentionata modalitatea in care urmeaza sa fie completate biletele la ordin? banuiesc ca da si ca se scrie ca vor fi completate cu fiecare rata scadenta si neplatita, nu cu toata suma.
In 5 zile de la data primirii somatiei faceti contestatie cambiala, intemeiata pe prevederile legii 58/1934 si cereti anularea BO-ului pentru ca a fost completat cu nerespectarea intelegerii partilor.
pot sa fac acesta contestatie cambiala chiar daca instanta nu mi-a dat cale de atac?
Nu aveti cale de atac pe incuviintarea executarii, intre noi fie vorba si aceasta incheiere poate si au fost cazuri in care a fost desfiintata. Puteti prmova contestatie la executare.
multumesc mult
Buna ziua ,nu am primit inca somatia,am vazut dosarul pe internet,probabil executorul intarzie in mod intentionat transmiterea somatiei .E vacanta judecatoreasca si e program cu publicul doar 2 zile pe saptamana .Intrebare:pot sa fac contestatie la executare fara sa am somatia.(stiu ca termenul de contestare e foarte scurt-5 zile)?Multumesc

Alte discuții în legătură

Bo avalizat intr-un folosit intr-un contract de credit in care nu exista acest mod de garantare papati papati Buna ziua, sunt 3 BO emise de o societate comerciala si avalizate de asociati, completate de catre banca si cerute a fi executate impotriva avalilor, deoarece ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cale de atac sau contestatie mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Daca am gasit pe net un dosar de incuviintare executare silita pe numele meu introdus in data de 09.04.2013 , cu o solutie data in 16.04.2013, ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat in nume personal ksimona ksimona In data de 21.12.2006 societatea noastra a luat un credit in valoare de 200.000 euro, garantat cu ipoteca si bilet la ordin fara scadenta si suma avalizat in ... (vezi toată discuția)