avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transformare post de conducere in post de executie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transformare post de conducere in post de executie

Buna dimineata!
In aplicarea dispozitiilor art. 3, alin . 3 din OUG 77/2013,la institutia mea este necesara transformarea unui post de conducere in post de executie. Astfel, art. 3, alin. 4 mentioneaza "In situatia in care, prin aplicarea prevederilor art. 1, 2 si alin. (1)-(3) din prezentul articol, se desfiinteaza o functie de conducere ocupata, se transforma postul propriu al persoanei intr-o functie de executie corespunzatoare studiilor si conditiilor de vechime ale acesteia."
Intrebarea mea este, sintagma "conditiilor de vechime ale acesteia " se refera la vechimea pe grad/vechimea in munca/vechimea in specialitate pe care o are respectiva persoana?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Retrogradare de pe functia de sef serviciu pe functia de bibliotecar loara123 loara123 Urmare a aparitiei OUG 77 din 2013 am fost retrogradata de pe functia de sef serviciu pe functia de bibliotecar, desfi functia de conducere nu a fost ... (vezi toată discuția)
Desfiintare functie prin reorganizare gaby1970 gaby1970 Buna ziua! Daca se desfiinteaza o functie de sef birou , se tine cont de urmatorul articol din legea-cadru nr. 330/2009 care prevede [b]\" Art. 36. - (1) ... (vezi toată discuția)
Reorganizare - desfiintarea postului de sef serviciu leutu leutu In cat timp de la primirea unei adrese de restructurare a postului de sef serviciu pe care il ocup trebuie sa raspund institutiei ce am de gand si pe ce post ... (vezi toată discuția)