avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am lasat telefonul la un \\"service\\" si am ramas ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am lasat telefonul la un "service" si am ramas fara el momentan

Acum 4 zile am lasat un telefon in valoare de 1200 lei la un baiat sa imi schimbe microfonul (40 lei ). Dupa 2 zile am sunat nu raspundea,a 3-a zi am sunat,telefonul inchis. Am fost la adresa si tocmai m-am intalnit cu un vecin de apartament care imi spusese ca se mutase ( statea in chirie ).
Mentionez ca nu aveam din pacate niciun prieten cu mine(deci nu a vazut nimeni cum practic l-am predat dansului ) , nu mi-a dat nicio factura etc.

Ce ar fi de facut ca sa imi pot recupera telefonul ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2013
Mihai Dorohoi, Alte profesii
Cel mai recent răspuns: Mihai Dorohoi , Alte profesii 14:33, 21 Iulie 2013
In conditiile in care ati asumat respionsabilitatea sa predati bun personal unui tert neautorizat fara documente de predare primire ,la domiciliul acestuia,unica varianta este sesizarea oficiala politia responsabila
Adică sa merg sa ii fac reclamaţie că munceşte la negru? Doar atât ? El nu mai locuieşte acolo si de găsit nu prea ar fi vorb :(.
chiar nu stie nimen nicio rezolvare ? nu pot dovedi ceva abuz de incredere sau altceva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii eder eder Ieri am cumparat un telefon mobil de la o persoana care a dat un anunt de vanzare pe internet, insa atunci cand ne-am intalnit sa facem vanzarea, telefonul nu ... (vezi toată discuția)
Produs reparat in termen sau nu unombun unombun Produs predat la magazin pe 01 (data din PV) si reparat pe 16(data rezolutiei de service).Clientul prefera sa astepte livrarea prin curier si se preda pe ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa ce am gasit un iphone sorin6000 sorin6000 Am gasit un iphone, in iarba, sub o banca, la un complex sportiv. Acesta era codat, deci nu am putut sa intru in meniu pentru a afla eventuale date/numere de ... (vezi toată discuția)