avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie alimentara

De aproximativ un an de zile mi-am cumparat un camion si am fost nevoit sa-mi deschid un SRL ca sa fac activitate de transport marfuri in perfecta legalitate. Sunt despartit de aproape 11 ani si am platit pensie alimentara singurului copil rezultat in urma casatoriei. In acest moment "fosta" m-a dat in judecata pentru marirea pensiei alimentare. Va rog sa-mi spuneti ce acte sa pregatesc pentru a le trimite spre tribunalul care va judeca aceasta cauza?
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 07:55, 21 Iulie 2013
Dovada veniturilor dv. cu caracter periodic si continuu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara Adelinasfarlea Adelinasfarlea Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si anume doresc sa imi deschid o firma cu viitorul sot si anume sa ne achizitionam un camion si sa mergem sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara nicoletacaravan nicoletacaravan fostul meu sot a fost arestat si nu a platit pensie alimentara pot sa l dau in judecata pentru neplata pensie alimentara multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez?- marire pensie de intretinere aida_80 aida_80 sunt divorzata de aproape 6 ani,fostul sot imi plateste o pensie alimentara de 125 lei(de un an...trimite societatea unde lucreaza in prezent),in primi ani nu ... (vezi toată discuția)