avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sanse de obtinere a DREPTATII - la Judecatorie dosar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sanse de obtinere a DREPTATII - la Judecatorie dosar penal- de atac Rezolutie a Procurorului general

Sanse de obtinere a DREPTATII - la Judecatorie dosar penal- de atac Rezolutie a dlui Procurorului general al Parchetului Curtii Apel..
SPETA = Partaj bunuri comune = imobil
Dupa cca 3,- 4 ani de procese = Fond,Apel,Recurs,Contestatie - pierd procesul de partaj,adica obtin,,voi obtine - poate - o SULTA egala cu cca sa zicem 26 000 euro sau mult mai clar - egala cu cca 34 salarii reclamanta- in 2013(Eu,Parat ,Petent,Pagubit,Vatamat ,ALEGATOR si platitor de impozite- fara servici,fara pensie//58 ani fara somaj... Eu am cheltuit cu imobilul,cu probe,prin Fructe bunuri proprii un cca 375 de salarii reclamanta= dobindire,,demolare si constructie ,, in alti ani - adica in anul 2000= salariu - sa zicem - salariu mediu pe economie,,sau salariu de inginer la tura reclamanta si in 2000 si in 2003..
Paguba cam aceasta ar fi = cheltui 375 de salarii,nu economii ale familiei si voi obtine de la reclamanta- care primeste imobilul,,""voi obtine"" o SULTA egala - tot in nr de salarii- egala cu 34 salarii reclamanta..raport - 10,9 ori..
Acum - eu petent obtin/am dosar penal la Judecatorie - contra Rezolutiei dlui Procuror General al Parchetului Curtii Apel - judecat de dl judecator al Judecatoriei X..
INTREBAREA - ar fi = am vreo sansa/ au fost cistigate asa procese de justitiabil si fara de aparator,avocat?? Intervine principiul - spalarii miinilor? O mina spala pe alta si amindoua spala corpul ??..Nu am avut si nu am - aparator din - lipsa de ,,,,hirtiute
Multumesc mult si anticipat pt raspunsul domniilor voastre..
Incercarea moarte n'are si speranta moare ultima.
Marele adevar este insa :
Intervine principiul - spalarii miinilor? O mina spala pe alta si amindoua spala corpul

Inteleg ca sunteti suparat, dar daca dati crampeie din poveste, amestecati si civilul cu penalul, nu se intelege mare lucru.
Puteti castiga si fara avocat daca aveti dreptate, daca aveti dovezi si daca le administrati bine in favoarea dvs.
Va multumesc - din suflet - si dvs ,,,si tuturor,- pt tot si pt = onestitate,sinceritate
Dvs a-ti inteles - dupa cum vad - precis - cca 85 -90 % ..M-ati inteles - bine..
Stiu ca trebuie - surfing - dar nu poti sa il faci..Cazul meu este ceva gen = degeaba stiu ca 2+ 2 = 4 ,,daca stapinii hotarasc ca 2+ 2 = 7= definitiv si irevocabil - in civil..,sau daca stapinii hotarasc - disparitia socialismului si comunismului- din Europa si Asia
Fondul a dictat = 2 + 2 = 7,,Apelul a spus = DA respins nefondat si definitiv,,Recursul a spus = DA respins,nefondat si irevocabil,,Contestatie = DA,, respinsa ca neintemeiata si - irevocabila- A RAMAS - 2 + 2 = 7 Apoi =penal , a)plingere contra Sentintei Fond si a celor trei ,Decizii si judecatori ,dosar penal,,,obtin rezolutie de N U P,, b)atac Rezolutia,alt dosar semnat de dl Proc Gen- care prin a 2 a Rezolutie = respinge plingerea sau atacul primei rezolutii - ca nefondata.. Acum merg in curind la Judecatorie unde = invatarorul i-si judeca - proprii superiori.. ramine = definitiva si irevocabila = 2 + 2 = 7,,sau ,,,,,,,Teama ,frica de puterea membrilor Curtii Constitutionale.. Adevarul proverbelor noastre =
O MINA SPALA PE ALTA,,,sau Pestele de la cap se,,,,,,,strica
Mai trebuiesc - multe,,inclusiv - schimbarea - componentei conducerii unor Institutii
Oricum va multumesc mult si cu toata sinceritatea - pt raspunsurile domniilor voastre

"Pestele de la cap se'mpute, dar se curata de la coada"
"Pana la Dumnezeu, te mananca sfintii"
Fructe bunuri proprii un cca 375 de salarii reclamanta= dobindire,,demolare si constructie ,, in alti ani - adica in anul 2000= salariu - sa zicem - salariu mediu pe economie,,sau salariu de inginer la tura reclamanta si in 2000 si in 2003..
Paguba cam aceasta ar fi = cheltui 375 de salarii,nu economii ale familiei si voi obtine de la reclamanta- care primeste imobilul,,""voi obtine"" o SULTA egala - tot in nr de salarii- egala cu 34 salarii reclamanta..raport - 10,9 ori..


Domnule, in primul rand ce a cerut sotia in acest partaj? Dv, la randul dv., ce ati solicitat, sau nu ati solicitat? Instanta nu se poate pronunta decat in limitele cererii cu care a fost investita.
Apoi, referitor la salarii: daca partile din proces nu se inteleg, nu conteaza numarul salariilor investite intr-un bun sau numarul salariilor castigate in timpul unei casnicii, ci conteaza cuantumul acestor salarii. Astfel, dv puteti avea 375 salarii x 1000 lei = 375000 lei, iar doamna doar 34 salarii x 11029,5lei = 375000 lei

Alte discuții în legătură

Unde trebuia depusa, trimisa - plangerea mea/ atac contra rezolutiei semnata de dl procuror general al parchetului curtii de apel ContSters124097 ContSters124097 Unde trebuia depusa,trimisa - Plingerea mea/ Atac contra Rezolutiei semnata de dl Procuror General al Parchetului Curtii de Apel ?? - la I C C J - la dl ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate vasy_282828 vasy_282828 Dreptul de proprietate !!!!! As dori un raspuns cat mai concret desi recunosc ca este un caz mai delicat. Este vorba de un teren care are cca 2100 ... (vezi toată discuția)
Sedinta miine = probe - dar in faza=contestatie in anulare//deci dupa recurs sudurluk55 sudurluk55 SEDINTA MIINE = 04 martie 2013,,,PROBE - dar in faza=Contestatie in anulare//deci dupa RECURS CAM LA CE ANUME SA FIU PREGATIT//SA MA ASTEPT?? Asa probe la ... (vezi toată discuția)