avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde trebuia depusa, trimisa - Plangerea mea/ Atac ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde trebuia depusa, trimisa - Plangerea mea/ Atac contra Rezolutiei semnata de dl Procuror General al Parchetului Curtii de Apel

Unde trebuia depusa,trimisa - Plingerea mea/ Atac contra Rezolutiei semnata de dl Procuror General al Parchetului Curtii de Apel ??
- la I C C J - la dl procuror sef de sectie ??
- nestiind - am depus-o la Judecatoria X,,iar in prealabil fusesem si la Parchet Curte Apel,,,si la Curte Apel - pt a depune - Atacul Rezolutiei semnata de dl Procuror General al Parchetului Curtii de Apel - ..A ramas depusa la - Judecatorie,,,iar pe 19 iulie - am primt -CITATIE - cu nr de dosar..DECI AM NR DE DOSAR la Judecatorie- penal..Eu credeam ca - Judecatoria - o va directiona unde trebuie - daca nu intra in atributiile,,,competenta J sa judece atac contra Rezolutiei Proc General..
Multumesc mult si anticipat pt raspuns si intelegere
rt. 278
Plângerea contra actelor procurorului

Plângerea împotriva măsurilor luate sau a actelor efectuate de procuror ori efectuate pe baza dispoziţiilor date de acesta se rezolvă de prim-procurorul parchetului sau, după caz, de procurorul general al parchetului de pe lângă curtea de apel ori de procurorul şef de secţie al Parchetului de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie.


Detalii: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ContSters124097 , utilizator 21:19, 21 Octombrie 2013
dacă vă referiți la rezoluția procurorului general asupra plângerii dumneavoastră referitoare la ordonanța procurorului de caz, atunci e bine la judecătorie. citiți ultimul aliniat din rezoluție.
Da,,aceasta este situatia,,rezulta ca am depus-o bine..
Credeam ca - atacind rezolutia dlui proc general - o va judeca - un egal sau un superior ,,si nu( dupa parerea mea - un subordonat/o persoana mai mica in grad,functie)) un domn judecator al Judecatoriei..
Oricum va multumesc pt amabilitate .
Cu multa stima..
Se depune la judecătorul de la instanţa căreia i-ar reveni, potrivit legii, competenţa să judece cauza în primă instanţă.
Deci cu Plingerea//atac asupra Rezol dlui proc general ref la proc de caz///amindoua rezolutii = N U P,,, am fost la Parchet Curte Apel,,am aratat ce am,,,m-au trimis la Jud ,,am mers acolo ,,m-au trimis la Curte Apel,,am fost acolo,,am explicat ce am - m-au directionat la ?? La Judecatorie = se forma doua dosare la Judecatorie,,, am adaugat ceva complectari,,precizari la Plingeri - si dupa cca 2 - 4 sedinte = AU CONSTATAT - CA NU ESTE DE COMPETENTA LOR..se vor trimite la - surioare - la Curtea de Apel,,,am inceput acolo( o sedinta la cca 40 - 45 zile)) au vrut sa le - contopeasca,,am aratat ca sint/ca una este = Plingere ref la Incheierea dezbateri fond - cu minciuni//Flas si uz de fals ,,,cred ca le vor uni,,iarasi - dar sa vedem - poate nu,,,dar oricum vor iesi - basma curata ,,pt ca sint bine organizati...DAR ACUM LE-A CAZUT GUVERNUL - PT CA PILA LOR - S-A SCHIMBAT,,,A SCHIMBAT-O TRAIANEL/Traianica - a aruncat - o momeala otravita in cusca cu soareci ,, A venit si trenul - meu,,tirziu,,dupa 4 ani de proces,, dar minim obtin - rotatia cadrelor,,,schimbari de functii,,,ceva localitati schimbate,,- astfel incit - toate localitatile - sa beneficieze - de - magistrati cu experienta..Oricum domnilor - sincer si din suflet - va multumesc pt sfaturi si pt = timp,,,opinii si intregul ajutor,,
Din cauza lipsei banilor,,,cu dreptatea in mina = am obtinut dupa 4 ani - 2 + 2 = 7,,Acum atac pe dna jud /presed de complet Fond si pe dnii magistrati = jud si procurori// minim 3 si dincolo min 3 ,,in frunte cu dl proc general al Parchet Curte Apel..Termin,,ma urc in tren,,plec - pt ca = a sosit trenul meu.. Asa ca - daca a sosit - ma urc.,,,deci atentie..
Nu am atacat - - pe dl Presedinte Curte Apel,,,dar dupa - voi vedea,,,va urma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse de obtinere a dreptatii - la judecatorie dosar penal- de atac rezolutie a procurorului general ContSters124097 ContSters124097 Sanse de obtinere a DREPTATII - la Judecatorie dosar penal- de atac Rezolutie a dlui Procurorului general al Parchetului Curtii Apel.. SPETA = Partaj ... (vezi toată discuția)
traducere - solutie/incheiere de sedinta - in limba romana barbutop55 barbutop55 Numãr unic dosar: 29983/212/2011 Înregistrat în data de: 15.11.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)