Oprit in trafic, alcooltest-1.54, spital-recoltare,dosar penel. Martor pol.-un taximetrist care a fost chemat tel. de catre pol la spital, a semnat p. v. in alb (habar nu avea de nimic).
Intrebare: daca eu aduc doi martori care pot declara ca nu eram in mers cu auto, se vor lua in considerare decl. lor? Practic, pol. nu are alte dovezi in afara de acel taximetrist (care nu a vazut absolut nimic si a semnat "ca primaru'") stiind ca atunci cand pol.rutiera are nevoie de un martor apeleaza la cei din aceasta bransa!
Ma pot ajuta cei doi martori daca acestia sustin HOTARAT varianta mea?
Multumesc pt. raspunsuri, anticipat!
cel care nu înțelege sunteți dumneavoastră. dacă sunteți oprit la semafor în momentul în care vă interpelează agentul de poliție, din punctul dumneavoastră de vedere se cheamă că stăteați pe loc. că doar mașina nu se deplasa. dar mașina nu a ajuns acolo teleghidată, nu?
ați început primul mesaj cu ”oprit în trafic”. eu încerc să înțeleg ce înseamnă asta, nu e nevoie să vă burzuluiți la mine. dacă nu doriți să relatați faptele în întregul lor, nu vă așteptați la un răspuns concret.